Спа хотел Saint George
Поморие


БУЛ.ЯВОРОВ 15

0596 24 411

Заявка за резервация

www.st-george-bg.info

От уютно и стилно обзаведените стаи се разкрива незабравима гледка към морето или към центъра на града,потънал в зеленина.
СПА-центърът работи с висококачествени местни продукти/поморийска кал , луга,водорасли,морска вода/ и предлаганите в него процедури са предназначени както към хора със здравни проблеми,така и към гости,желаещи единствено да релаксират. Програмите са насочени към профилактика,лечение,възстановяване или пълен релакс. Пакетите,от които гостите могат да избират,са:Артроремакур/при заболяване на опорно-двигателния апарат/,Таласо програма/за повишаване на защитните сили на организма/,Антистресов пакет/при физическа и психическа преумора/,Мини релакс/за повишаване на имунитета и при преумора/ и Уелнес пакети при кожни заболявания и при заболяване на дихателните пътища.
Най-новото в хотела е Балнео пакет за редукция на телесното тегло и релаксация ,който е не само с отслабваща цел,но е насочен и към духовно пречистване и пълна отмора.За всеки клиент се изрбатво специална програма .Хармонично се съчетава чиста природа,въздух,храна,движение,душевно спокойствие.За постигане на максимален ефект се съчетават водна гимнастика,йога,танци,музикотерапия,екскурзии,фитнес,образователни курсове за здравословното хранене,балнеологични процедури,калолечение,физиотерапия и др.Ефектът ,освен намаляване на теглото,е по-добро здраве и настроение,пълна духовна почивка и множество познания в областта на храненето,позитивните сеанси и източните учения.
Туристите могат да се насладят на традиционната българска и морска кухня в уютната атмосфера на лятната ресторант-градина или в Bar&Grill ресторанта,а в топлите вечери да се полюбуват на морската гледка от терасата на Скай бара.
Гостите могат да почувстват духа на Поморие и като посетят местните исторически и културни забележтлности-Музей на солта/един от 100-те национални туристически обекти/,Посетителски център”Поморийско езеро”/в него гостите могата да се запознаят с местната флора и фауна,да научат за инициативите по опазване на околната среда и да им се организират бесеиди,както и обиколка на района/,Античната тракийска куполна гробница,Историческия музей и манастира „Свети Георги”.По тази причина Поморие е подходяща дестинация не само за балнео-и СПА-туризъм,но и за за културен,еко-,фото- и орнито-туризъм.
Неповторимото съчетание на здравословен климат,комфортна обстановка,професионално обслужване и безброй възможности за активна почивка,екскурзии и завабления са част от приключението,наречено СПА-хотел „Сейнт Джордж”.


Цени 2012
 Тип настаняване  03.01-30.04/01.11-29.12  07.06-07.07/26.08-11.09  08.07-25.08.12  01.05-06.06/12.09-31.10
 Единична стая  45  66  78  54
 Двойна стая  60  88  103  72
 Луксозна двойна  104  104  119  104
 Суит  85  118  130  90
 Допълнително легло  15  15  15  15

Посочените цени са в BGN, на база BB - нощувка и закуска.

*Prepayment-10% отстъпка от цената на нощувката при пълно предварително плащане до 48 часа след потвърждаване на резервацията от страна на хотела/важи за всички сезони/
*Long stay-10% отстъпка за престой от 5 и повече нощувки/важи за всички сезони/
Двата вида отстъпки не се комбинират!


Цената включва : нощувка, закуска, ползване на басейн с морска вода и хидромасажна зона, фитнес, парна баня, инфраред сауна,9% ДДС, туристически данък;

• Дете от 2 до 12 години на допълнително легло- заплаща по 3 лв. на ден/;
• Второ дете от 2 до 12 години на допълнително легло – 100% от цената на допълнително легло;
• Дете от 2 до 12 години на редовно легло – 50 % от цената на редовното легло;
• Доплащане за обяд /по меню/ – 10 лв. за възрастен; 5 лв. за деца до 12г.;
• Доплащане за вечеря /по меню или блок маса/ – 15 лв. за възрастен, 7.50 лв. за деца до 12г;ЛЯТНА ПРОМОЦИЯ ПРЕЗ ЮНИ И СЕПТЕМВРИ В СПА-ХОТЕЛ "СЕЙНТ ДЖОРДЖ"-ПОМОРИЕ

„МОРСКО SPA УДОВОЛСТВИЕ”-
5-ДНЕВЕН ПАКЕТ - 01.06-30.06. и от 01.09-30.09.2012г.
10% отстъпка за пълно плащане до 2 дена след потвърждаване на резервацията!
Цената при настаняване в Двойна стандартна стая за 5 или повече нощувки на човек на ден е 56 лева.Цената включва нощувка,закуска, вечеря и 1 процедура на ден на човек, 9% ДДС ,туристически данък .
БОНУС КЪМ ПАКЕТА:Безплатно ползване на фитнес,вътрешен басейн с морска вода и хидромасажна зона,инфрачервена сауна , Wi Fi достъп,парна баня, възможност за паркомясто. 10% отстъпка в СПА-центъра за процедури и програми извън пакета!
Деца до 3,99 г.-безплатно.
• Дете от 5 до 14 години на допълнително легло заплаща по 9 лв. на ден с включена закуска и вечеря,9% ДДС и туристически данък;
• Дете от 5 до 14 години на редовно легло заплаща по 18 лв. на ден с включена закуска и вечеря,9% ДДС и туристически данък;
• Възрастен на допълнително легло-30% намаление от цената на пакета.
За деца до 14 год. не са включени процедури.
ДОПЛАЩАНЕ: При единично настаняване-10 лв.на ден , при настаняване в Луксозна стая или Студио се доплащат по 15 лв. на човек на ден.
Процедурата може да бъде:Кална вана,Кална апликация,Компрес с луга,Инхалация с луга,Солена вана/с луга/ -назначава се след консултация с лекар .

УСЛОВИЯ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ:Резервации се приемат само в писмена форма на имейл office@st-george-bg.info.След като резервацията е потвърдена от страна на хотела,следва да се заплатят 50% от общата сума в 7-дневен срок.Останалите 50% се заплащат 10 дена преди датата на настаняването.Ако срокът между резервацията и датата на пристигане е по-кратък от 7 дена, може да се плати на рецепция,но само след потвърждение от страна на хотела.УСЛОВИЯ ЗА АНУЛАЦИИ:За анулация до 7 дена преди настаняването-внесената сума се възстановява.За анулации/както и при непристигане/ след този срок се удържа сума в размер на 1 нощувка.Сметка за превод на аванс по резервация:ОББ АД – Бургас, клон Поморие, Тръпков Турс ООД,В лева IBAN: BG06UBBS78231017076619, BIC: UBBSBGSF В платежното се вписва име на госта и номер на резервацията.
ЛЯТНА ПРОМОЦИЯ ПРЕЗ ЮЛИ И АВГУСТ В СПА-ХОТЕЛ "СЕЙНТ ДЖОРДЖ"-ПОМОРИЕ

ЗДРАВЕЙ,МОРЕ!
5 или 7- ДНЕВЕН ПАКЕТ -01.07-31.08.2012г.
10% отстъпка за пълно плащане до 2 дена след потвърждаване на резервацията!
Цената при настаняване в Двойна стандартна стая за 7 или повече нощувки на човек на ден е 66 лева. . Цената включва нощувка,закуска,вечеря,по 1 процедура на ден на човек, 9% ДДС ,туристически данък
БОНУС КЪМ ПАКЕТА: Безплатно ползване на фитнес,вътрешен басейн с морска вода и хидромасажна зона,инфрачервена сауна , Wi Fi достъп,парна баня, възможност за паркомясто. 10% отстъпка в СПА-центъра за процедури и програми извън пакета!
Деца до 3,99 г.-безплатно
• Дете от 5 до 14 години на допълнително легло заплаща по 9 лв. на ден с включена закуска и вечеря,9% ДДС и туристически данък;
• Дете от 5 до 14 години на редовно легло заплаща по 18 лв. на ден с включена закуска и вечеря,9% ДДС и туристически данък;
• Възрастен на допълнително легло-30% намаление от цената на пакета.
За деца до 14 год. не са включени процедури.
ДОПЛАЩАНЕ: При единично настаняване-10 лв.на ден на човек , при настаняване в Луксозна стая или Студио се доплащат по 15 лв. на човек на ден.
Процедурата може да бъде:Кална вана,Кална апликация,Компрес с луга,Инхалация с луга,Солена вана/с луга/ - назначава се след консултация с лекар .
УСЛОВИЯ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ:Резервации се приемат само в писмена форма на имейл office@st-george-bg.info.След като резервацията е потвърдена от страна на хотела,следва да се заплатят 50% от общата сума в 4-дневен срок.Останалите 50% се заплащат 10 дена преди датата на настаняването.Ако срокът между резервацията и датата на настаняване е по-кратък от 7 дена, може да се плати на рецепция,но само след потвърждение от страна на хотела.УСЛОВИЯ ЗА АНУЛАЦИИ:За анулация до 14 дена преди настаняването-внесената сума се възстановява.За анулации след този срок се удържа сума в размер на 1 нощувка.Сметка за превод на аванс по резервация:ОББ АД – Бургас, клон Поморие, Тръпков Турс ООД,В лева IBAN: BG06UBBS78231017076619, BIC: UBBSBGSF В платежното се вписва име на госта и номер на резервацията.